B&B Templari | Brindisi centrum

BB-Templari-13-BrindisiBB-Templari-9-BrindisiBB-Templari-2-BrindisiBB-Templari-3-BrindisiBB-Templari-4-BrindisiBB-Templari-5-BrindisiBB-Templari-6-BrindisiBB-Templari-7-BrindisiBB-Templari-8-BrindisiBB-Templari-1-BrindisiBB-Templari-10-BrindisiBB-Templari-11-BrindisiBB-Templari-12-BrindisiBB-Templari-14-BrindisiBB-Templari-15-BrindisiBB-Templari-16-BrindisiB&B_Templari-12-BrindisiB&B_Templari-09-BrindisiB&B_Templari-08-BrindisiB&B_Templari-07-BrindisiB&B_Templari-05-Brindisi

B&B Templari is een fijne en nette bed and breakfast met mooie kamers en gelegen in het historische centrum van Brindisi. B&B Templari ligt op een goede locatie om Brindisi te verkennen en op maar 5 minuten lopen naar het treinstation waar de treinen vertrekken naar o.a. Lecce ( 30 minuten en een aanrader voor een dagtripje). Tijdens de zomer wordt het ontbijt geserveerd op het terras. Er zijn diverse restaurants en bars in de directe omgeving van de B&B. De vriendelijke eigenaresse en gastvrouw Mina Piazzo spreekt goed Engels is architecte en heeft veel kennis van historisch Brindisi en de omgeving.

Locatie

 Dakterras Templari


Dakterras Templari

Ideale locatie, midden in het historische hart van Brindisi. Het is vernoemd naar de Tempeliers die ooit Brindisi aandeden alvorens hun weg te vervolgen naar het “beloofde land”. In het pand, dat waarschijnlijk dateert uit de 13 e eeuw, zijn nog sporen te vinden van inscripties van de “Ridders van de Tempeliers”. Nabij B&B Templari zijn mooie archeologische sites te bezoeken en de winkels, restaurants en bars, zijn op een paar minuten lopen.

  • Kinderen tot 5 jaar gratis
  • Minimum verblijf is 2 nachten
  • 10% korting bij een verblijf vanaf 7 dagen
  • Cleaning fee € 15,00
  • Keuze uit Suite & Loft
  • Route en locatie van (A) Luchthaven Brindisi tot (B) B&B Templari is 7,5 km en 15 minuten