Algemene voorwaarden

Over ons

    • Wij zijn tussenpersoon en behandelen aanvragen voor accommodaties.

Boekingsaanvraag plaatsen

    • Indien u bij ons een boekingsaanvraag plaatst zullen wij uw aanvraag direct in behandeling nemen. U krijgt binnen twee dagen bericht van ons. In de praktijk krijgt u binnen een dag een voorstel van de accommodatie toegestuurd.

Fouten en onjuistheden

    • Iedere accommodatie heeft zijn eigen services en voorwaarden die wij zo duidelijk mogelijk omschrijven en benoemen op onze website. Wij sluiten echter niet uit dat er verschillen zijn met hetgeen er op Brindisi.nl staat. Ook de actuele situatie en de voorwaarden van de accommodatie kunnen in de loop der tijd zijn veranderd. Ondanks dat wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid de website Brindisi.nl hebben samengesteld, is het mogelijk dat er fouten of onjuistheden op de website staan. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor fouten en/of  onjuistheden. Ook kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele fouten of onjuistheden op Brindisi.nl.

Annulering door ons

    • Wij behouden ons het recht voor om in overleg met een accommodatie een boeking te annuleren, bijvoorbeeld als de accommodatie is volgeboekt.